Bayan Arkadaşlık Sitesi | Kız Numaraları

Whatsapp Kız arkadaş arıyorum

Evet Arkadaşlar eğer siz de whatsapp aracılığı ile ciddi dürüst namuslu kız arkadaş arıyorsanız emin olun en doğru yerdesiniz. Ücretsiz ve üyeliksiz arkadaşlık ilanı yayınlayabilirsiniz.

Burada önceliğimiz dürüstlük ve güven! Sizin niyetiniz ne kadar ciddiyse burada o şekilde karşılık bulacaksınız. Samimi ve içten hareket etmenizde fayda var. Kendinizi tanıtmadan doğru kişiyi aramak saçma olurdu değil mi? Ali veli tel no vs. gibi kendini tanıtmadan bırakılan telefon numarasının kime hayrı olur ki?

 

Siz hiç tanımadığınız biri hakkında önce bilgi edinmek istemez misiniz? Herkesin zevkleri ayrı herkesin hayata bakış açısı ve güzel görüşü farklı ve bu yüzden siz esmer uzun boylu seversiniz ama karşınızda ki sarışın orta boylu sevebilir.

İşte burada kendinizi tanıtmanın önemi ortaya çıkıyor. Karşınızda ki sizi ilk önce sözlerinizle o cümledeki naif yazılarınızla tanıyacak. Burada uzun uzuna yazmanız sizi biraz yorabilir ama sonrasında karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

Karşı tarafda ne aradığınız ne istediğiniz ve nasıl biri olmasını arzu ettiğinizide yazarak konuyu daha kolaylaştırabilirsiniz. Böylelikle herkes neyi nasıl aradığını bilir ve istemediğiniz çağrılarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Günümüz dünyasında Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’nu dahi beğenmeyenler çıkabiliyor. Ya da Seranay Sarıkaya ve Bergüzar Korel’i beğenmeyenler olabilir. Çünkü güzellik görecelidir.

Kısacası Ahmet mehmet derya deniz tel no arayın yazarak doğru kişiye ulaşamazsınız. Dul bayanlar ve Kız numaraları olsun da ne olursa olsun diye Öyle böyle kim ararsa arasın nefes alsın mantığıyla da bu site de yer bulamazsınız.

Biz ciddi arkadaşlık sitesi oluşturmaya çalışıyoruz. Niyetiniz farklı birliktelikler ise üzgünüm yanlış yerdesiniz. Şimdi ilk adımı ilan bırakarak yapabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınız face twitter instagram vs ve mail adreslerinizi bırakmayı unutmayınız. Öncelik olarak telefon numaları bırakılmasından yana değiliz. İlk önce yazışarak tanışmanızı öneriyoruz. Ve sizden her ne sebep olursa olsun para isteyenlere itibar etmeyin.

Korkuyorum evet;
seni kaybetmekten ve seni ԁaha fazla üzmekten
Bir çiçek misali ne ellemeye ne de koparmaya kıyamıyorum uzaktan seyreԁiyorum çünkü;
Seni ԁaha fazla incitmekten korkuyorum.
Ömründe yaşadığın mutluluğu huzuru sana yaşatamamaktan korkuyorum.
Sana kalbimԁen fazlasını verememekten korkuyorum.
Sonunda sana gözуasinԁan başka bir şey bırakamamaktan korkuyorum.
Seni sevmekten değil; dostluğunu suistimal etmekten,
Seni kaybetmekten ve ԁeğerini bilememekten ve
Yüce Rabbime hesap verememekten korkuyorum.
Belki de çok fazla korkuyorum
ÇÜNKÜ; BEN İLK DEFA SEVİУORUM..


Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da
Uzun bir hastalık gibi
Aralıksız dinlediğim alaturka bir fasıl gibi
Gökyüzüne bakmayı, dostlara mektup yazmayı
Çiçekleri sulamayı unutmuşluğum gibi
Bitti.
Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da
Yürümeyi yeniden öğrenen felçli bir çocuk gibi
Sokağa çıkmalıyım şimdi ve çoktandır
İhmal ettiğim dostlara yeni bir adres bırakmalıyım
Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim
Belki bir yağmur yağar akşama doğru
Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım
Aşk da bitti diyordu ya bir şair
Aşk bitti işte tam da öyle

kız numaraları (214),,whatsapp bayan telefon numarası (39),,whatsapp kız numaraları (30),,whatsapp kızla konuşma numaraları (23),,WhatsApptan arkadaş arıyorum bayan (14),,bayan tel whatsapp (12),