Bayan Arkadaşlık Sitesi | Kız Numaraları

Tamamen ücretsiz arkadaşlık tanışma sitesi

Merhaba Ben suna ücretsiz arkadaşlık siteleri arasında en sade ve gereksiz yorumların olmadığı bu siteyi ilan bırakmak için uygun gördüm.

23 yaşındayım ve sadece 25 – 30 yaş arası erkeklerin yazmasını bekliyorum. Daha küçükler yazmasın. Çünkü erkek geç olgunlaşıyor, gözü dışarıda olan biriyle beraberlik kurmak istemiyorum.

esmerim zayıfım kiloma dikkat ederim diyet yapıyorum bakımlıyım, adana da yaşıyorum. çevre illerden antep malatya hatay mersinde olabilir daha uzak olmasın çünkü gidip gelmek sıkıntı olur.

Kalbinde nefret ve şiddet olan biri asla yazmasın. Dul boşanmış biri de istemiyorum. Bekar aklı başında işinde gücünde sorumluluk sahibi bir beyefendi arıyorum.

Niyetim ciddi ama önce arkadaş olmak istiyorum tanımak tanışmak karşımdakinin düşüncelerini öğrenmek buna göre yol haritamı çizmek istiyorum.

Kendine iyi bakan, güler yüzlü Uzun boylu kaslı ve yakışıklı erkekler önceliğimdir. Önemli olan iç güzellik ama yine de görsellikte önemli tabi 🙂

Yorumlarda lütfen kendinizi tanıtın, uzun uzun yazın. Kısa yazılarınız da ben sizi tanıyamam ve haliyle size geri dönüş yapmam. Daha burada kendini ifade edemeyen biriyle neyi paylaşacağız? En azından nasıl birisiniz bunu yazabilirsiniz. Yazmayı bilmiyorsanız lütfen hiç ilanımı okumayın.