Bayan Arkadaşlık Sitesi | Kız Numaraları

instagram bayan arkadaş arıyorum kız numaraları

Merhaba, Ben Leyla, instagram hesabımı yeni açtım ve doğru dürüst erkek arkadaş arıyorum, belki doğru bir yol olarak görülmeye bilir ama sonuçta bu da bir yöntem! instagram kullanmayan erkeklerle tanışmak için arkadaşlık sitesine ilan göndermeyi uygun gördüm.

Arkadaşlık sitelerinin ücretli olduğundan dolayı ücretsiz arkadaşlık ilanları olan sitelerin ise sohbet bölümleri olmadığından burada kendini iyi ifade edebilen erkeklerle samimi içten tanışmak istiyorum.

instagram aracılığı ile sohbet eder birbirimizi tanırız. Sosyal medya hesapları aslında insanın kendi kişiliğini yansıtıyor. Çevresini tarafından seviliyor mu? arkadaşları ile samimiyeti nasıl? Asosyal mi yoksa aşırı sosyal mi? Düşüncelerini açık açık görebiliyorsunuz.

Dul Bayan arkadaşlık sitesi hemde ücretsiz üyelik olmadan daha ne olsun.

Belki yalan söyleyecek kendini farklı biri olarak tanıtacak ama instagram facebook twitterde daha önce paylaştıkları kendini ele verecek. Bende bu yüzden böyle değişik bir tanışmak yöntemi buldum 🙂
Niye böyle uzun uzun anlattım çünkü çoğu kişi bu durumu garipsiyor ve sanki saçmaymışcasına anlamadan dinlemeden yorum yapıyor.

Fazla yazmayı sevmiyorum belki de hayatımda ki en uzun yazı makale bu oldu sanırım 🙂
Neyse kısaca kendimden bahsedeyim, 20li yaşların sonundayım. Hiç bir kadın 30um demez bende demiyorum 🙂 Ve artık doğruları söylemek gerekirse; hayatın bu yorucu hali beni iyice bunalttı, artık omzumu yaslayacak güvenilir bir erkek arıyorum.

Hayat bir kadın için kolay geçmiyor, hem cinslerim bu konuda bana fazlasıyla hak vereceklerdir.
Kendi işimi yapıyorum küçük bir işletmem var ve burada yorgan yastık dikiyorum. Çok fazla gezmelere tozmalara gitmem. Artık çocuk büyütmek ve kendimi onlara adamak istiyorum.

Benim gibi düşünceye sahip bir eş adayı arıyorum. Çok neşeli ve sıcak kanlıyımdır. Karşımda ki insana karşı anlayışlı olmayı severim. Ama tabi ki karşıda ki benim değerimi bilecek üzmeyecek. içki kumar sigara gibi alışkanlıkları olmamasını tercih ederim. Evlilik gerçekten ciddi bir müessese, öyle herkesle bu yola baş konulmuyor.

Numaramı veya sosyal medya hesaplarımı şimdi vermeyeceğim. Yorum olarak kendini tanıtan evlenmek isteyen erkekler,mail adreslerini bıraksınlar. Samimi ve dobra bulduğum adaylara dönüş yapacağım.