Bayan Arkadaşlık Sitesi | Kız Numaraları

Dul Bayan ve Kız numaraları

Merhaba arkadaşlar,  Ben İstanbul’dan Eda 23 yaşında esmer balık etli 1,68 boyunda 65 kg duygusal romantik ve karşısında ki erkeğe değer veren sahiplenen aşırı kıskanç biriyim. Doğruluk dürüstlük hayatımda en önem verdiğim unsurların başında gelir

Bana göre insan dürüst değilse parası pulu olsun isterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun gözümde hiçtir. Hayat tek kişinin omuzlarına yüklenemeyecek kadar zor ve meşakkatlidir. Hayatımda her zaman kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştım ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışanlar ile arkadaşlık ettim.

Yaşım daha genç olmasına rağmen içimi annelik duygusu kapladı ve çocukları aşırı derecede çok seviyorum. O mahsumane varlığın artık bana anne diye seslenmesini ve akşam eşime kapıyı açıp güler yüzle hoşgeldin demek istiyorum.

Belki de çoğu için bu düşüncelerimden dolayı daha erken ne yapacaksın evlenipte hayatını yaşa diyenler ve öyle düşünenler olacaktır fakat erken yaşta bu mutluluğa kavuşmak bence en güzeli.

Dünyaya barışı sevgiyi aşılayacak olan bizleriz, Her gün yeni bir umut ile güne uyanıyoruz. Hayatın telaşesi içerisinde kendi benliğimizi bile unuttuğumuz oluyor. Şimdi sözün özüne gelmek istiyorum. Ben gibi düşünen ve bir evi idare edeceğine, sorumluluk alabileceğine inanan, bir kadının ağırlığını kaldırabilecek, evine sadık bir eş arıyorum.

Evi arabası olsun derdinde değilim, mutlu ve huzurlu bir yuva için bende elimden geleni yaparım. Gerekirse beraber çalışırız kazanırız. Saygı sevgi olduktan sonra bunların hepsi gelip geçici sıkıntılardır.

Yaş kriterim yok önemli olan anlaşmak ama yine de kendi yaşıma uygun ve ben üniversite mezunuyum, ben gibi üniversite bitirmiş belli bir olgunluğa sahip, artık işini ve eşini düşünecek yetiye ulaşan erkek arkadaş arıyorum. 26 ile 30 arasında istanbul veya çevresinde ikamet eden arkadaşların ilana kendini detaylı bir şekilde tanıtan yorum atmaları halinde dönüş yapacağım. Telefon numaraları ya da mail adresleri facebook instagram profillerini de ekleyeme unutmayın.

Sağlıcakla Kalın.

Eda

Size güzel bir şiirle yazımı sonlandırıyorum..

Sen en kuytu acıları biriktirirsin koynunda…
En dayanılmaz sancılara gebe saatler geçer çemberinden…
İlmek ilmek acıyı işlersin gizliden yaşamak sevdalısı gönüllerimize…
İnceden inceye dokunur kirli ellerin tertemiz yüreklerimize…

AŞK ÖTESİ

Sevgi;
Katlanmak, ilgilenmek, beslemek
cesaretle yaklaşmak
ödün ve özveride bulunmak bir de paylaşmak ise eğer
ben seni sevmenin de ötesinde seviyorum o zaman!
Aşk; yalnızlık sensizlik çaresizlik yetersizlik acizlik tutkuya tutsak olmak https://www.bayanarkadasliksitesi.net ve bir de acı çekmek ise eğer ben sana aşık olmaktan da öte aşığım o zaman!
Sevda; çekmek taşımak aramak bulamamak ulaşamamak ve bir de karanlıkta gezmek ise eğer sevdaԁan da öte, ben sana KARA SEVDALIYIM o zaman