Bayan Arkadaşlık Sitesi | Kız Numaraları

Arkadaş arayan dul bayanların telefon numaraları

Güzel dostluklara merhaba!

Bursadan büşra 40 yaşında başından bir evlilik geçirmiş bayanım, 2 çocuğum var ve yanımda kalıyor. Nafaka ve evde ufak tefek işler yaparak geçimimi sağlıyorum.

5 yıl önce ayrıldım ve bu sürede kafamı dinledim kendime geldim. Ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim. Çocuklarımı yetiştirdim. Şimdi ise artık hayatın tek başına sürdürebilir olmadığına inandım.

Sevgiyi aşkı bana yeniden tattırabilecek. Mutluluğun tanımını bana yeniden yaşatacak bir bey arıyorum.

40 ile 45 yaş arası bir beyefendi ile tanışmak görüşmek istiyorum.

Hoşçakalın.

Ankaralı Yasemin dürüst bir bey ile evlenmek istiyorum. 36 yaşında alımlı kendine bakan çevresine enerji saçan hayat dolu bayan olarak karşımda beni hayatın buhranından kurtarıp bulutların üzerinde ki gibi bir yaşam sunacak erkek arıyorum.

dul bayan arkadaş arayan telefon numaraları

Bu sözlerim de zenginliği kast etmedim. Centilmen, kadın ruhundan anlayan romantik bir erkeği karşımda görmek istiyorum.

Parası olupta odun olacak birini istemiyorum. Samimiyet sıcak kanlı olmak insanın ömrüne ömür katar.

Bu yaşıma kadar hiç evlenmedim sadece 23 yaşındayken nişanlandım ama içkici kumarcı bir ayyaşa çattığım için hayat sevincimi  ve insanlara güvenimi kaybettim.

Kötü bir ilişkiden sonra ancak kendimi adapte edebildim. Artık bebeklerimi büyütmek istiyorum. Sıcak bir yuva hasretiyle tutuşuyorum.

Sağlıcakla kalın.

Gönülden seven bir bayanım beni aşka inandıracak yakışıklı beyefendi arıyorum. 

Adım gönül yaş 28 bekarım, 163 boy 55 kg tipik türk kızıyım.

Hep evliliğin ucundan kıyısından döndüm. Ben her zaman karşımdaki insana çabuk inanan doğru söylediği sanan biriyim.

insanlara her zaman güvenmek istiyorum ve ben kime saf duygularımla bağlandıysam her defasında acı gerçek tokat gibi yüzüme vuruldu.

Ya evlilik arefesinde olan biri hiç sevdiğim dediği birini aldatır mı? işte ah bu erkekler hepsinin köküne kibrit suyu dediğimiz zaman eleştiriliyoruz.

Ne yazık ki bu devirde sevgi aşk güven falan kalmamış,  her ilişki behlül ile bihtere dönmüş. Nerede o kerem ile aslı, ferhat ile şirin.

Ben yinede son bir umutla evimin erkeğini arıyorum ve allah nasip ederse kavuşucam.

Kendimi çok iyi ifade ettiğime inanıyorum.

Sizde artık bu gönlü kırık gönülü üzmezsiniz umarım 🙂

Görüşmek üzere…

 

erkek arkadaş arayan dul bayanların telefon numaraları (37),,dost arayan bayanların telefon numaraları (34),,arkadaş arayan dul bayanlar telefon numaraları ) (19),