Bayan Arkadaşlık Sitesi | Kız Numaraları

Ankara dul bayan numaraları

Selam ankaradan sevtap,

Genç yaşta dul kalanlardanım. Sorumluluk bilmeyen bir kocanın eline düşünce 21 yaşında hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıyorsun.

18 yaşında tanışınca herşeyi toz pembe görmeye başlıyorsun. Gözünü sevgi bürüyor ve karşındakinin hatalarını görmez oluyorsun. Herkes telkin etsede yine de bildiğini okuyor insan.

Maalesef bu acılarıda yaşayacak mışız. Tam 1 yıl oldu boşanalı ve daha yeni kendime geliyorum. Ve hayat tek başına yaşanılmayacak kadar zor, bir kadın için ise çok çok zor.

Şimdi tek istediğim mutlu bir yuva kurmak, yeniden bir hayata başlamak. Sevgiyle aşkla bir ilişki yürütmek istiyorum. Niyetim evlilik dosdoğru adam gibi adam birini bulup evlenmek istiyorum.

Benim gibi düşünen ankara ve çevresi erkek arkadaş arıyorum. Ailemde ankarada olduğu için diğer şehirleri pek düşünmüyorum. Yine de nasip kısmet işi hiç belli olmaz.

İşinde gücünde sorumluluk sahibi gece hayatı olmayan bir beyefendi aramaktayım.

Baştan söyleyeceklerimi sonda yazıyorum:) Merak etmeyin, gayet güzel ve alımlı bir bayanım. Sadece biraz yıprandım o kadar. Yavaş yavaş eski güler yüzlü tatlı dilli sevtap olma yolunda ilerliyorum. Bu aşamada tanışacağım kişinin bana destek olacağından eminim.

Fazla sözü uzatmak istemiyorum.Hemen bir bayanın numarasını ulu orta paylaşacağını düşünmüyorsunuzdur.En azından ben böyle birşey yapmam. Siz kendinizi tanıttıktan sonra numaranızı ekleyin uygun gördüğüm erkeklere dönüş yapıcam.
Lütfen aceleci olmayın. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri olarak mecburen çalışıyorum. Bu yüzden sadece akşamları 1-2 saat ancak müsait oluyorum. Her dakika bilgisayar başında olan biri olmadığın için bu konuda bana hak vereceksinizdir.

dul bayan telefon numarası bul ankara (13),